Wat je over MAGmenu moet weten

Wij maken marketing en communicatie inzichtelijk.

Na al meer dan 17 jaar te hebben gewerkt voor bedrijven van verschillende grootte en het al enige tijd kriebelt, heb ik nu besloten de stap toch echt te zetten om voor mezelf te beginnen. Mijn drijfveer is om mensen echt te helpen, hen verder te helpen zodat zij nog succesvoller kunnen zijn in hun business. Tijdens de diverse functies die ik heb vervuld, heb ik met veel verschillende leveranciers samen gewerkt. Leveranciers op het gebied van marketing communicatie, denk hierbij aan webbureau’s, marketing en/of communicatiebureau’s, fotografen, tekstschrijvers en filmmakers. Wat mij veel is opgevallen, dat doen wat je belooft bijzonder is. Daarnaast is er behoefte aan iemand die je echt kan helpen en adviseren en doen wat jij vraagt. Zonder dat er een ‘black box’ van wordt gemaakt.
Ik wil mensen helpen met marketing communicatie vraagstukken en ik wil me richten op kleine ondernemers, van start-ups, mkb-bedrijven tot restaurants en zelfstandigen. Bedrijven die zelf geen marketing- en/of communicatiedeskundige in huis hebben en hierbij hulp nodig hebben. Dit kan zich richten op het maken van een brochure, het opzetten van een website, of een instagram account op te zetten, neem contact met ons op en we helpen je graag!

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op Linkedin.

MAG online

MAG helpt je graag een website te maken. MAG houdt het graag simpel, daarom werken we met WordPress. Snel een website op basis van een bestaande template.

MAG design

Heb je een logo nodig voor je bedrijf of juist een complete huisstijl? Wil je een poster, leaflet, visitekaartje of een website laten ontwerpen? MAG helpt je graag.

MAG foto

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom helpen we je graag door middel van aansprekende fotografie van jezelf, je medewerkers, producten of evenementen.

MAG tekst

MAG ik een tekst voor je schrijven? Of het nu gaat om teksten voor je website of een brochure, bestaande teksten herschrijven, redigeren of nieuwe: we helpen je graag.

MAG premiums

MAG ik je helpen met je relatiegeschenken of promotionele acties? Of ben je juist op zoek naar pennen, T-shirts of tassen?

MAG starters

MAG ik je op weg helpen met jouw bedrijf? MAG heeft verschillende pakketten voor jou als starter met logo, huisstijl, web, promo en meer.

MAG advies

MAG ik je helpen met je vragen op het gebied van marketing en communicatie? Ik ga graag samen met en voor jou(w bedrijf) aan de slag.

MAG a la carte

Staat jouw onderwerp er niet bij? Dan zorgen we gewoon dat we iets passends vinden voor jou en kiezen we voor maatwerk.

Wij zijn trots op onze klanten

Wat onze klanten zeggen over MAG

Bij MAGmenu maken we marketing en communicatie inzichtelijk. We zijn trots dat we deze klanten al hebben mogen helpen. Zien we jou hier binnenkort bij staan?

Trots op onze klanten

Deze klanten zijn jou voor gegaan

Wil je dat jouw logo hier komt te staan? Neem dan snel contact op en vertel waar MAG je mee mag helpen.